Webinar: Od ograničavajućih uvjerenja do „SMART“ poslovnih ciljeva

od ogranicavajućih uvjerenja do smart ciljeva plavi ured webinar

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

Nastavak seminara Vrijednostima do strategije upravo je ova tema. Kada osvijestimo poslovne vrijednosti i napravimo temelje tvrtke kroz postavljanje vrijednosti te tvrtke, napravili smo veliki korak. No ponekad i unatoč tome osjećamo da nas nešto koči i sputava. To su naša ograničavajuća uvjerenja. I zbog njih ne  možemo i ne znamo kako do cilja.

Na ovoj radionici pričat ćemo i raditi konkretne vježbe kako bi osvjestitli svoja ograničavajuća uvjerenja koja nas sputavaju u realizaciji ciljeva, a prema vrijednostima koje smo osvijestili i po kojima želimo živjeti i raditi. Za razliku od vrijednosti s kojima se rađamo, naša vjerovanja, uvjerenja, predrasude dobivamo tijekom odrastanja i s godinama počinjemo vjerovati da su zaista i istinita.

Cilj radionice je pokazati i dokazati i uvjeriti poduzetnike da njihova uvjerenja često nisu realna i zaista istinita i da ih se trebaju osloboditi kako bi postigli puni poslovni potencijal i uspjeh tvrtke.

Bez oslobađanja naših često krivih vjerovanja (o poslu, novcu, uspjehu, krizi, mogućnostima) teško je biti slobodan i uspješan poduzetnik koji prihvaća novosti, smišlja novitete, radi i misli “izvan okvira”!  To se nekada ne može jer smo cijeli život (od djetinjstva do zrele dobi) bili “bombardirani” određenim mislima i idejama koje onda počinjemo prihvaćati kao istinite, ali one to nisu.

Na ovoj radionici radit će se i vježba postavljanja cilja po S.M.A.R.T. principu te će sudionici imati priliku postaviti svoj glavni poslovni cilj za sljedeću godinu.

Željeni ishodi:

  1. Razumjeti pojam ograničavajućih uvjerenja (paradigme),
  2. Moći prepoznati svoja osobna ograničavajuća uvjerenja (o poslu, novcu, uspjehu, krizi, mogućnostima) koja koče razvoj poslovanja i novih ideja,
  3. Moći primijeniti tehniku postavaljnja ciljeva po S.M.A.R.T. principu u svakodnevnom poslovanju,
  4. Moći postaviti svoj poslovni cilj za sljedeću godinu.

NapomenaNa predavanje se mogu prijaviti samo polaznici koji su već odslušali seminar Vrijednostima do strategije.


Predavačica: Sanja Varlaj

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.