Webinar: Vrijednostima do strategije

vrijednostima do strategije webinar zicer plavi ured

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

Naše nas osobne vrijednosti vode kroz život i skloni smo unositi ih u posao, bili mi toga svjesni ili ne. Zato je dobro što prije ih osvijestiti i koristiti u poslovanju. S vrijednostima se rađamo, a kroz život samo se preslaguju prioroteti. Često znamo što želimo IMATI, ali ne i što JESMO ili želimo BITI.

Cilj edukacije je osvijestiti što su i koje su vaše osobne i poslovne vrijednosti te uz konkretne vježbe dobiti za sebe odgovore. To je izuzetno važno kako bi ih mogli koristiti u životu i poslu. Za svakog vlasnika firme bilo da je početnik ili već duže u poslu ovo je ključni korak pri izradi uspješne poslovne ili marketinške strategije.

Nakon predavanja na tu temu radimo konkretne vježbe za svakog polaznika. Svaki će polaznik napraviti za vježbu hijerarhije vrijednosti osobnih i poslovnih te dobiti inpute i prijedlog kako na osnovu toga u svojoj firmi i sa svojim timom napraviti vrijednosti firme.

Željeni ishodi:

  1. Razumjeti pojam VRIJEDNOSTI i zašto su ključne za uspješno poslovanje i određivanje strategije poslovanja
  2. Moći ih primijeniti kod donošenja poslovnih odluka  ( kako biti autentičan, prepoznatljiv na tržištu i dosljedan svojoj viziji)
  3. Moći napraviti konkretnu vježbu za svoje zaposlenike i napraviti konkretne vrijednosti za firmu
  4. Organizirati svoje poslovanje i donošenje strategije i marketing plana koje su u skladu sa vašim vrijednostima.

Ova je tema korisna za vlasnike tvrtki, ali i za one koje traže ili mijenjaju posao. Obje strane moraju znati vrijednosti koje su im važne i provjeriti poklapaju li se sa ljudima kojima surađujemo, koje zapošljavano, s dobavljačima koje biramo ili ćemo po tome biti prepoznati kod željene ciljne skupine (kupaca).


Predavačica: Sanja Varlaj

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.