Webinar: Franšizno poslovanje – “ključ u ruke” za vaš novi biznis

fransizno poslovanje zicer plavi ured webinar 2

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Više od 50% svjetske maloprodaje odvija se u franšiznom sektoru poslovanja. Svakih par minuta u svijetu otvori se neko novo franšizno prodajno mjesto. Svatko od nas dnevno je u kontaktu s 5-6 franšiza, a da to niti ne primijetimo. Više od 300 raznih sektora poslovanja zastupljeno je u franšiznom sektoru i svatko može pronaći nešto za sebe.

Osim toga, franšizno poslovanje višestruko je održiviji način poslovanja od samostalnog pokretanja poslovanja. U prvih 5 godina poslovanja samo oko 25% samostalno pokrenutih poslovanja preživi, dok kod onih koji su pokrenuli poslovanje kupnjom franšize stopa preživljavanja veća je od 90%. Zašto je to sigurniji način ulaska u poduzetništvo?

Radi kupnje uhodanog i isprobanog poslovanja s razvijenim brendom po principu „ključ u ruke“ što znači da je tu uključen prijenos know-how znanja, poslovnih tajni i iskustva putem obuke i priručnika te mentorstvo iskusnog poduzetnika u toku poslovanja. Koliko je ovaj način start up-a važan govori i činjenica da je kupnja franšize uvedena u potpore za samozapošljavanje HZZ kao opravdani trošak.

Tijekom seminara polaznici će dobiti odgovor na pitanja :

  • Što je franšizno poslovanje i kako ono može pomoći u pokretanju poslovanja?
  • Koje su to tajne uspjeha franšiznog poslovanja i njegova snaga?
  • Zašto bi se netko odlučio da kupi franšizu ?
  • Kako da kvalitetno odaberem franšizu?
  • Koji su koraci do pokretanja franšize kao mog novog poslovanja?
  • Tko mi može pomoći i kome se mogu obratiti?

Edukacija na temu franšiznog poslovanja namijenjena je osobama koje žele pokrenuti poduzetnički pothvat, ali žele isto tako podijeliti rizik poslovanja s iskusnijim poduzetnikom te imati njegovu dugoročnu podršku. Isto tako ono je velika pomoć svima onima koji nemaju vlastitu ideju ili dovoljno znanja, a žele pokrenuti vlastito poslovanje.


Predavačica: Ljiljana Kukec

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.