Mediji

  Za časopis Lider Frane Šesnić je objasnio na koje sve načine možemo legalizirati svoj hobi ili “drugi posao”.

  U emisiji “Miščafl” Laganini FM-a gostovao je Frane Šesnić koji je ukratko predstavio što sve ZICER i Plavi ured nude građanima grada Zagreba, ali i svim ostalima zainteresiranima za poduzetništvo. Cijelu emisiju poslušajte na poveznici.

13. ožujka 2023. godine posjetila nas je Privatna škola Futura čijim smo učenicima imali priliku predstaviti svoje aktivnosti. O svom posjetu pisali su na svojim web stranicama.

  Naš Plavi ured i potpora poduzetništvu bili su jedna je od tema emisije “Zoom” na Z1 televizija. O našem radu govorio je Frane Šesnić, a cijeli isječak pogledajte na poveznici.

  U prilogu emisije Kod nas doma naša Tamara Didak posjetila je našeg korisnika Tomislava Stanića 2 godine nakon pokretanja posla.

U lipanjskom izdanju časopisa #ZAGREB posvećen je članak aktivnostima ZICER-a i ZICER Plavog ureda.

Časopis Lider zanimalo je što kakvo je stanje u ZICER-u, kao i tematika poduzetničkih upita u vrijeme pandemije, a naše odgovore pročitajte u članku.

Portal rep.hr također je izvjestio o obilježavanju naše 5. godišnjice u sljedećem članku.

Portal Novac.hr pisao je o obilježavanju 5 godina našeg rada, a više možete saznati u članku.

O naših 5 godina rada i obilježavanju godišnjice možete pročitati i na portalu zagreb.hr u sljedećem članku.

Naša voditeljica Tamara Didak gostovala je u emisiji ZOOM Zagreb gdje se diskutiralo o mladima i njihovim mogućnostima na tržištu rada.

Početkom ožujka posjetio nas je Liderov novinar Jozo Knez koji je opisao u svojoj reportaži što sve nudimo poduzetnicima početnicima.

  Naša korisnica Maja Belušić na svojoj web stranici Dobra priča detaljno je opisala svoje iskustvo u Plavom uredu.

  Naša Marina Grgić Eldić sudjelovala je u raspravi što EU može ponuditi mladima u Hrvatskoj, a ZG magazin prenio raspravu.

Tema paušalnog obrta osobito je aktualna u 2019. godini, a o našim iskustvima pitali su nas iz časopisa Lider.

  Tema 104. emisije Informer Nove TV bile su i potpore za samozapošljavanje, a svoja iskustva s potporom za proizvodnju Grada Zagreba podijelile su naše poduzetnice Hermina Skular (Green I) i Natalija Jagunić (Kiša Slatkiša). Prilog pogledajte u 21:15 minuti.    

  23. siječnja 2018. godine emisiji Zagrebe, dobro jutro jedna od tema bila je i uloga Plavog ureda kojeg je predstavila Tamara Didak.

  Na portalu Studentski.hr 1. prosinca 2017. godine objavljen je članak o poduzetništvu mladih i njihovim problemima u Hrvatskoj gdje je Plavi ured spomenut kao pozitivan primjer podrške poduzetnicima u Zagrebu.

Tema studenog izdanja 2017. godine magazina Grazia bilo je samozapošljavanje gdje su prezentirani načini samozapošljavanja i mogućnosti potencijalnih poduzetnika. Tu je predstavljen rad i iskustva Plavog ureda, kao i priče Matije Mihokovića i Fiore Stanić – naših dragih korisnika.

  10. listopada 2017. godine u Jutarnjem listu objavljen je članak o našim korisnicama i poduzetnicama Nataliji Mikinović Sadan i Marineli Švik, a u članku je spomenut i rad Plavog ureda kroz edukaciju i savjetovanja. Članak se može pročitati ovdje.

  28. travnja 2017. godine tema emisije Hrvatska za pet bile su lokalne zajednice i razvojne agencije koje potiču poduzetništvo i otvaraju nova radna mjesta. Unutar emisije prikazan je i prilog o Plavom uredu te njegovim korisnicima. Emisija se može pogledati na ovoj poveznici.

  U emisiji RTL danas 2. travnja 2017. emitiran je prilog o potpori za samozapošljavanje Grada Zagreba, Plavom uredu i novoj mjeri za samozapošljavanje Grada Zagreba – “Radi čisto – budi zaposlen”. Prilog možete pogledati ovdje:

  6. ožujka 2017. godine na portalu Apartmanija.hr objavljena je najava edukacija iz sektora turizma u Plavom uredu.

  Studentski časopis Global 21. studenog 2016. godine najavio je naše edukacije u svojoj rubrici “Poduzetništvo”. Broj ovog časopisa dostupan je na linku.

Projekt Grada Zagreba “Zagreb – poduzetan i odgovoran grad”, čiji smo i mi dio, ušao je u finale za Europsku nagradu za promicanje poduzetništva 2016. (European Enterprise Promotion Awards – EEPA 2016), a više saznajte u članku ZG Magazin.

U Zagrebu se otvara prvi poduzetnički centar za besplatnu stručnu podršku poduzetnicima

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.