Webinar: Piši priču, prodano!

pisi pricu prodano zicer plavi ured webinar 2

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

Volite pisati, ali vam je jasno kako je jedno pisati sebi za dušu, a nešto sasvim drugo pisati za svoju web stranicu ili web stranicu klijenata? Ako želite svladati osnove pisanja kreativnih tekstova za web i vapite za time da vas netko uputi u tehnike pisanja i optimizaciju tekstova za tražilice, dobro došli!

Kvalitetan sadržaj za web stranice privlači potencijalne kupce na vašu web stranicu. Logika je jasna. Što više potencijalnih kupaca dođe na vašu web stranicu, vjerojatnost da ćete nešto prodati je veća. Iz tog se razloga u literaturi često navodi da je upravo sadržaj (eng. content) kralj web stranice.

Tijekom edukacije polaznici će naučiti:

  • kako izraditi svoje persone,
  • kako u tekstovima primijeniti prodajni lijevak,
  • kako optimizirati sadržaj za web tražilice.

Edukacija je namijenjena svima onima koji povremeno ili redovito kreiraju sadržaj za web stranice, bez obzira na prethodno iskustvo u pisanju. Edukacija će vam dati konkretan uvid u to kako funkcionira sadržaj u kontekstu privlačenja novih kupaca i povećanja prodaje.


Predavačica: Andreja Rambrot Malenica

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.