Webinar: Učinkovito upravljanje vremenom

upravljanje vremenom webinar zicer plavi ured

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

Ponekad je teško odlučiti koji zadatak treba prioritetno riješiti i na koji sljedeći problem usmjeriti pažnju. Ljudi su različiti u izboru tehnika, alata i rituala čija je svrha bolja organizacija vremena i podsjećanje na tekuće obveze, ali svima nam je zajedničko da često odgađamo rješavanje zadataka s kojima smo suočeni. Zašto se to događa?

Radionica će vam pomoći da pronađete odgovor na to pitanje i savladate alate, tehnike i pravila dobrog upravljanja vremenom te naučite kvalitetno određivati ciljeve i prioritete.

Glavni cilj edukacije je naučiti polaznike da pojednostavne planiranje svojeg vremena, identificiraju i uklone kradljivce vremena, postave granice prema drugima u pogledu zahtjeva za njihovim vremenom, nauče bolje organizirati aktivnosti, razlikovati bitno od hitnoga i rješavati više važnih zadataka tijekom dana.

Također, polaznici će naučiti kako prenijeti svoje zadatke i aktivnosti na druge koji ih mogu obaviti, ispravno postaviti ciljeve koje žele ostvariti te kako sve to implementirati u svakodnevni rad.

Sadržaj edukacije:

  1. Uvod – razumjeti značaj vremena – kradljivci vremena – identifikacija i uklanjanje; alati i tehnike te pravila dobrog upravljanja vremenom, određivanje ciljeva i prioriteta.
  2. Kako učinkovito i jednostavno planirati – učinkovito planiranje i delegiranje, upravljanje sobom u vremenu, savjeti i trikovi.
  3. Izrada akcijskog plana – implementacija u svakodnevni rad.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima koji žele naučiti kako bolje upravljati svojim vremenom i prioritetima.


Predavač: Dario Zorić

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.