Prezentacijske vještine koje će vas izdići iznad konkurencije

prezentacijske vjestine edukacija plavi ured

NapomenaOva edukacija održava se UŽIVO na lokaciji Vodnikova 12/2, 10000 Zagreb.

 

Vještina prezentiranja je u današnje vrijeme jedan od najbitnijih faktora koji poslodavci traže kod svojih potencijalnih zaposlenika. Zašto je to tako? Zato što je previše istih ili sličnih proizvoda/usluga na tržištu i jedino po čemu vas potencijalni kupac može prepoznati su prezentacijske vještine.

Razmislite koje se priče sjećate iz djetinjstva. Nevjerojatno zar ne? Ne samo jedne, nego više njih. Trnoružica, Snjeguljica, Crvenkapica, Pepeljuga. Pitate li se zašto se toga sjećamo? Upravo zato što nam je netko pričajući jednu od navedenih priča stvorio sliku o događanjima iz priče.

Zapamtite: ako nemate priču poput Snjeguljice ili Pepeljuge, vaša priča se zaboravlja samo u par minuta i potencijalni klijent razmišlja o drugim stvarima među kojima vjerujte niste vi. Imajte na umu, dobra priča se uvijek prepričava, a odlična priča otvara novčanike. Želite li da se o vašoj priči samo priča ili da imate koristi vi i klijent, tada morate raditi na svojoj priči i stvoriti od nje vrhunski doživljaj. Ne zaboravite, ako vi tu priču nemate, konkurencija je ima.

Cilj edukacije je postati prepoznatljiv na tržištu jer jedina razlika vas i konkurencije je u poznavanju vještina komuniciranja odnosno prezentiranju vašeg proizvoda ili usluge.

Naučit ćemo:

  • kako sebe predstaviti jer predstavljanje je stvaranje prvog dojma, a s odličnim prvim dojmom vam potencijalni klijent dopušta da nastavite svoju priču,
  • koja je to vrsta straha koja vam ne dopušta da odradite vrhunsku prezentaciju,
  • savladavanje straha i podizanje kvalitete prezentacije na razinu o kojoj će svi pričati,
  • koja su to 3 procesa prezentacije bez kojih ne smijete na tržište,
  • kojih pet 5 koraka nikada ne smijete dotaknuti u prezentaciji,
  • savladat ćemo sustav koji će vašu prezentaciju pretvoriti u vrhunski doživljaj za potencijalnog sugovornika i dovesti vas do povećanja prihoda.

Seminar je namijenjen vlasnicima obrta i tvrtki, direktorima i voditeljima prodaje,  prodajnim predstavnicima, odgovornim osobama u call centrima, osobama koje se bave marketingom i prodajom svoje usluge i svima koji žele povećati svoju prodajnu efikasnost i pretvoriti je u prihod.


Predavač: Bojan Kovačević

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.