Webinar: Održivo poslovanje poduzetnika

odrzivo poslovanje poduzetnika zicer plavi ured webinar

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

Uspostavom Uredbe 2020/852 o EU taksonomiji, koja predstavlja alat investitorima za donošenje odluka o ulaganju u okolišno prihvatljive gospodarske aktivnosti, na tržištu javlja se sve veća potreba za promjenom u poslovanju poduzetnika. Složen i nerijetko skup je put tranzicije ka održivosti, zato je potrebno postaviti čvrste temelje održivosti odmah na početku poslovanja, a kroz proces tranzicije postojećeg poslovanja proći putem danas nam dostupnih EU sredstava.

Polaznici edukacije upoznat će se s okvirom i načelima održivosti poslovanja kroz propise te primjere i savjete iz prakse uz pregled dostupnih prilika i dodatnih izvora sredstava, što ubrzava njihov put kroz tranziciju ka održivosti:

  • Strateške smjernice EU i RH o zelenoj tranziciji poslovanja
  • Kako osigurati održivost poslovanja?
  • Što je to održiva investicija?
  • Izvori financiranja održivih ulaganja

Zaključno, polaznici će dobiti odgovor na pitanje kako postići ekonomsku održivost, a istodobno kao poduzetnik, bio mali, srednji ili velik, biti društveno i ekološki odgovoran.

Cilj ove edukacije je na jednostavan način približiti poduzetnicima, kako da prilikom pokretanja poslovanja, a i tijekom poslovanja budu održivi.

Ovaj seminar namijenjen je svima koji žele naučiti kako održivo upravljati cjelokupnim poslovanjem, te u konačnici unaprijediti svoje poslovne procese, osigurati transparentnost, ojačati konkurentnost na tržištu te smanjiti troškove poslovanja istodobno ne čineći bitnu štetu okolišu. Obuhvaća pregled ključnih trendova, terminologije, najbolje primjere iz prakse te praktične i konkretne savjete koji će vam pomoći da zakoračite na put ka održivosti.


Predavačica: Mirela Glavaš

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.