Webinar: Prednosti i mane poslovnih partnerstva

prednosti i mane poslovnih partnerstava webinar zicer plavi ured

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Česta je situacija u poduzetništvu da već imate poslovnog partnera/partnericu (ili više njih) ili imate ponudu za poslovno partnerstvo (prijatelj, član obitelji, preporuka). Koje izazove možete očekivati i kako ih rješavati? Postoje li neka pravila kojih bi se trebalo pridržavati? Kako rješavati (ne izbjegavati) konflikte? Kada je najbolje uopće ne ulaziti u partnerstva ili kada je najbolje i kako izaći iz partnerstva?

Cilj edukacije je osvijestiti buduće poduzetnike i poduzetnike o važnosti pažljivog promišljanja odluke o poslovnom partnerstvu.

Cjeline seminara:

  • prednosti poslovnog partnerstva,
  • mane poslovnog partnerstva,
  • pitanja koja biste trebali obvezno raspraviti sa partnerom prije ulaska u partnerstvo,
  • kako birati partnera,
  • kako reći NE,
  • analiza dobrih i loših primjera iz prakse.

Polaznici će na edukaciji naučiti: primjere iz prakse (dobre i loše), pravila i način kako bi trebali birati poslovne partnere, kako rješavati (ne izbjegavati) konflikte, kako evaluirati potencijalne partnere, kako reći NE, kada je najbolje uopće ne ulaziti u partnerstva ili kada je najbolje i kako izaći iz partnerstva.

Seminar je namijenjen za buduće poduzetnike, sve mikro, male i srednje poduzetnike koji razmišljaju o poslovnom partnerstvu ili već imaju poslovnog partnera/partnericu ili više njih.


Predavač: Igor Velimirović

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.