Webinar: Kako voditi i motivirati suradnike i zaposlenike?

kako motivirati suradnike i zaposlenike zicer plavi ured webinar

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

U razvoju vlastitog poslovanja i ostvarenju poslovnih ciljeva vrlo je vjerojatno da ćete imati potrebu surađivati s drugim ljudima. Kako bi ta suradnja bila ugodna i uspješna za obje strane važno je postaviti dobre temelje uspješne suradnje. 

Također, kako bi vaši suradnici i zaposlenici bili zadovoljni produktima rada, potrebno ih je kvalitetno ih voditi i usmjeravati te motivirati onda kada ne ide baš najbolje.

Koji su elementi dobrih temelja uspješne suradnje te kako ih definirati na početku suradnje, imat će priliku saznati polaznici ove iskustvene edukacijske radionice. Polaznici će na radionici naučiti praktične alate koje odmah možete primijeniti u poslovnim suradnjama s drugim ljudima.

Cilj ove radionice je osnažiti poduzetnike i lidere sa znanjima i vještinama potrebnim za uspješno upravljanje ljudima te uspostavljanje dobre radne atmosfere u uredu ili timu.

Ako ste trenutno u fazi širenja poslovanja ili namjeravate prošiti svoje poslovanje kroz dodatne suradnje s ljudima, ova radionica je namijenjena vama. Također je namijenjena onima koji imaju potrebu za bilo kojom vrstom suradnje u svom poslovanju, posebno ako osjećaju prepreke, izazove i napetosti u toj suradnji te bi voljeli saznati kako (drugačije) pristupiti toj situaciji.


Predavačica: Jelena Janković

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.