Webinar: 5 alata za uspješnu organizaciju vremena

5 alata za uspjesnu organizaciju vremena zicer plavi ured

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Imate osjećaj da vam 24h često nije dovoljno? Želite napokon uspješno organizirati svoje vrijeme, a ne znate kako? Onda je ovo edukacija za vas! Svakodnevno mnogi od nas imaju dug popis zadataka koji često ne stane u 24 sata. Zato uspješni poduzetnici njeguju jednu vještinu koja im pomaže voditi sretnu, mirnu i produktivnu svakodnevnicu = organizaciju vremena.

I sama sam prije 4 godine krenula u poduzetništvo. Tada su me, uz sve tekuće obaveze, dočekale razne, nove uloge: voditelj svojih financija, prodajni predstavnik za svoje usluge, marketinška agencija koja promovira svoj posao putem online kanala i tako dalje.

Na ovoj edukaciji polaznici će se upoznati s 5 alata za uspješnu organizaciju vremena koji Aniti pomažu uspješno voditi više projekata odjednom, ali i skrenuti pozornost na besplatne aplikacije koje im u tome mogu pripomoći.

Tijekom edukacije polaznici će dobiti odgovore na pitanja:

  • Koje metode i alati organizacije vremena postoje i zašto su važni?
  • Kako odrediti prioritete i rasporediti zadatke u kalendar?
  • Koji su benefiti uspješne organizacije vremena i zašto je planiranje ključ uspjeha?

Cilj edukacije je pojasniti zašto je važno organizirati svoje vrijeme, kako organizacija vremena pomaže smanjiti stres i koji vam alati povećavaju učinkovitost uz konkretne primjere.

Predavanje je namijenjeno za sve poduzetnike, buduće poduzetnike, zaposlene ili nezaposlene koji imaju želju saznati više o planiranju, organizaciji i produktivnosti. Kao i svima onima koji žele naučiti dobro organizirati svoje vrijeme.


Predavačica: Anita Kanđera

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.