Webinar: Kako iskoristiti neuroznanost za bolje poslovne rezultate?

neuroznanost zicer plavi ured

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Ova edukacija predstavlja spoj neuroznanstvenih spoznaja i praktičnih savjeta koji će polaznicima pomoći da unaprijede svoje poslovne vještine na jednostavan i učinkovit način.

Cilj edukacije je pružiti polaznicima dublje razumijevanje kako mozak i živčani sustav utječu na poslovne performanse te naučiti praktične tehnike i alate za optimizaciju radne produktivnosti, kreativnosti i komunikacije.

Što će polaznici naučiti:

  1. Dobit će uvid u neuroznanstvene osnove koje leže u podlozi produktivnosti i komunikacije te naučiti kako ih koristiti za unapređenje poslovnih rezultata.
  2. Naučit će prepoznati najproduktivnije periode radnog dana te tehnike fokusiranja i upravljanja vremenom kako bi maksimalno iskoristili svoj potencijal i postigli bolje poslovne rezultate.
  3. Osvijestit će dva načina razmišljanja koji pomažu učinkovitije kreirati rješenja i stvarati nove ideje.
  4. Upoznat će znanstveni proces prijenosa informacija te će dobiti konkretne savjete o tome kako privući pažnju i zvučati uvjerljivije tijekom prezentacije svog proizvoda/usluge.

Edukacija je namijenjena malim poduzetnicima, početnicima u poduzetništvu i svima koji žele poboljšati svoju radnu produktivnost kroz primjenu spoznaja iz neuroznanosti.


Predavačica: Tihana Vranković Skoko

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.