Preuzmite alate koji će vaše ideje pretvoriti u stvarnost!

erste banka - poduzetnicki starter - plavi ured

Imate originalne i kvalitetne poslovne ideje, ali niste sigurni što dalje? Jasna vam je vizija toga kako želite da vaše poslovanje izgleda, ali nemate potrebne resurse da bi je realizirali? Srećom, imamo alate koji vam trebaju. Uključite se u Poduzetnički starter našeg partnera Erste banke i olakšajte si prve poduzetničke korake.

Sve što je potrebno da se otisnete na poduzetničko putovanje vam je na dohvat ruke!

Riječ je o jedinstvenom programu u Hrvatskoj, namijenjenom osobama koje se samozapošljavaju i žele krenuti u poduzetničke vode, odnosno poduzetnicima početnicima koji su unutar posljednje dvije godine pokrenuli vlastito poslovanje. Erste banka vam je pripremila sve alate koji vam mogu zatrebati u prvim koracima vaše poduzetničke avanture!

Preuzmite alate za realizaciju svojih ideja!

  • Poduzetnički priručnik – Preuzmite vodič kroz sve postupke i korake koje ćete morati poduzeti pri otvaranju vlastite tvrtke, a u njemu ćete pronaći i sve informacije koje bi vam mogle zatrebati – od pravne terminologije, preko zakonskih obveza, do procjene troškova.

Polaznicima programa Poduzetnički starter Erste banka pruža sveobuhvatnu besplatnu podršku na putu oblikovanja i realizacije poslovne ideje. Polaznici prolaze besplatnu online edukaciju kojoj možete pristupiti bilo kad i bilo gdje, što vam omogućuje da se razvoju poslovnog poduhvata posvetite na miru, prema svom rasporedu.

Nakon što završite edukaciju i prođete savjetovanje, možete predati zahtjev za financiranje vaše ideje. Svakom se zahtjevu pristupa temeljito i, s obzirom na kreativnost i održivost projekta, odlučuje hoće li ga se financirati.

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.