Preuzmite Excel za izradu računa u paušalnom obrtu!

izrada racuna pausal excel zicer plavi ured

Početak 2022. godine je vrijeme i za novu verziju naše Excel tablice za izradu računa u paušalnom obrtu. Ova tablica je u 2021. godini preuzeta čak 40.509 puta, a pozitivne reakcije na nju dolazile su nam iz cijele Hrvatske. Hvala vam na preuzimanju, povratnim informacijama i povjerenju, slijedi ažurirana tablica!

Preuzmite našu Excel tablicu!

Pomoću ovog dokumenta moći ćete jednostavno izraditi račun te u njemu imati svu evidenciju vlastitih primitaka potrebnu za paušalni obrt.

Tablicu za 2022. godinu preuzmite ovdje:

U tablicama za 2022. nema PO-SD obrasca jer od 1. kolovoza 2022. počinje prilagodba uvođenja eura pa je obveza svakog poduzetnika dvojno iskazivanje cijena na računima u obje valute. Do tada pratimo upute i propise te radimo izmjene i prilagodbe tablica.

Tablica je namijenjena za korištenje u Windows sustavu.

Kako se koristiti tablicom?

Niste najbolji prijatelji s Excelom? Ne brinite, tu su i upute o korištenju programa:

Što ako imamo nenaplaćene račune?

Ponekad se dogodi da poduzetnik do kraja kalendarske godine ne uspije naplatiti izdane račune te njihova uplata dolazi u sljedećoj godini. U tom slučaju potrebno je napraviti sukladno primjeru Jure Plavića u sljedećoj tablici:

Preuzmite primjer tablice Jure Plavića s nenaplaćenim računima!

Nadamo se da će vam naš program koristiti i uštedjeti dragocjeno vrijeme. Ova tablica rezultat je timskog rada djelatnika ZICER Plavog ureda i naših paušalnih obrtnika koji su provjerili i testirali njegovu funkcionalnost kako bi konačna verzija bila potpuna.

Imate dodatnih pitanja?

Još uvijek imate pitanja u vezi paušalnog obrta? Prijavite se na edukacije Kako otvoriti paušalni obrt? i Porezni pogled na paušalni obrt koje smo kreirali za osobe koje se žele više informirati ili planiraju otvoriti paušalni obrt.

Vidimo se u ZICER Plavom uredu,

vaš Plavi tim!

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.