Edukacija

Poslovna komunikacija

Svrha radionice “Poslovna komunikacija” je unaprjeđenje komunikacijskih vještina koji će polaznicima olakšati i unaprijediti interakciju u poslovnom okruženju, ali isto tako i u privatnom.

Polaznici će imati priliku iskustveno proći kroz komunikacijske modele koja će im pomoći pri osvještavanju neželjenih obrazaca u interakciji s drugima i kako pristupiti otporu u komunikaciji s drugima.

Također će proći i kroz metode koje se baziraju na NLP-u (Neuro lingvističko programiranje) i koriste se u poslovnom okruženju za bolju komunikaciju, timski rad i motivaciju.

Radionice će pomoći polaznicima u lakšem snalaženju u stresnim situacijama tako što će ih naučiti prepoznati problematične situacije u samom nastajanju i primijeniti adekvatna rješenja na te iste.

Dobra komunikacija temelj je međuljudskih odnosa. Loša komunikacija često vodi do usamljenosti i udaljavanja od prijatelja, partnera, roditelja i djece, kao i do slabog uspjeha u poslu.

Polaznici će također dobiti priliku za veću spoznaju sebe i bolju povezanost sa samim sobom koje se kasnije pozitivno reflektira u poslu i privatnim odnosima. Ovakvim pristupom polaznici su usmjereni na razumijevanje najdublje motivacije svojih postupaka kroz analizu vlastitih unutarnjih vrijednosti. Tako se smanjuje napor i povećava produktivnost u poslu.

Da bi razumjeli druge i imali uspješnu komunikaciju s drugima, potrebno nam je veće razumijevanje nas samih i otkrivanje našeg najvećeg potencijala. Edukacija je namijenjena svima onima koji žele unaprijediti komunikaciju u poslovnom okruženju.

Predavač: Saša Borovnjak

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.