Start-up akademija

startup akademija plavi ured edukacija prijave

Napomena: Ova edukacija održava se UŽIVO na lokaciji Vodnikova 12/2, 10000 Zagreb.

 

Ukoliko se bavite poduzetništvom ili pak tek krećete u taj svijet, ovaj program je idealan za vas kako biste bez straha krenuli s vlastitim poslom, ali i iskoristili sve pogodnosti koje vam se kao poduzetnicima nude.

Cilj programa je kroz 4 modula pružiti osnovna znanja potrebna za uspješno vođenje poduzeća.

Program Start-up akademije je namijenjen svima koji tek kreću u svijet poduzetništva, ali i onima koji to već jesu. Program je namijenjen poduzetnicima početnicima na području grada Zagreba, ali i onima koji to tek namjeravaju postati. Program je osmišljen i za poduzetnike početnike koji koriste mikrokredite, bespovratne potpore i druge poticaje.

Sadržaj programa:

1. modul – Osnove marketinga – Tijekom ovog modula upoznajemo i procjenjujemo poduzetničke ideje polaznika, a upoznat ćemo vas i s alatima za istraživanje tržišta te metodama validacije poslovne ideje. Upoznat ćemo vas s brendiranjem te online i offline metodama marketinga s naglaskom na marketing malih poduzetnika.

2. modul – Pravni oblici i ljudski potencijali – Što osnovati, poduzeće ili obrt? Koji pravni oblik izabrati? Kako odrediti poslovno ime? Naučite kako osnovati trgovačko društvo, kako obrt, koliki su troškovi osnivanja, godišnji fiksni troškovi, plaća i ostale obaveze. Također, prilikom zapošljavanja radnika potrebno je voditi brigu o zakonskoj proceduri i ostalim stručnim pitanjima. Snalaženje u moru propisa i zakonskih odredbi nekada nije lako, ali zato donosimo jednostavne korake zapošljavanja radnika.

3. modul – Financije i poslovni plan – Na modulu o financijama vodimo vas kroz osnovne pojmove, troškove, poslovne knjige, financijska izvješća, bilanca, račun dobiti gubitka, novčani tijek, pokazatelji likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i profitabilnosti. Kada se plaća PDV? Kada postajete obveznikom PDV-a? Kroz drugi dio seminara se razrađuje metodologija izrade poslovnih planova – od planiranja, plana i svrhe, koje su najčešće greške, kakav je sadržaj poslovnog plana, fizički aspekti plana, financijski aspekti plana, a sve to potkrepljujemo simulacijom poslovanja.

4. modul – Poslovanje s inozemstvom i izvori financiranja poslovnog pothvata – Naučite kako poslovati s inozemstvom i koje su sve radnje za to potrebne. Četvrti modul zaključujemo informacijama o dostupnim izvorima financiranja poslovnih projekata kako bi poslovne ideje što prije ugledale svjetlo dana.

Nakon završene Start-up akademije dobivate uvjerenje o završenoj Start-up akademiji, a osim toga dostupne su vam i brojne druge edukacije koje vam mogu pomoći u daljnjem poduzetničkom radu.

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.