Priprema natječajne dokumentacije za prijavu projektne ideje za financiranje iz strukturnih fondova EU-a

natjecajna dokumentacija EU plavi ured edukacija

Ovaj je seminar isključivo namijenjen onima koji su prethodno odslušali seminar Razvoj projektne ideje i prijava projekta na EU fondove jer je nastavak tj. nadogradnja na prethodni.

Cilj seminara je kroz sva četiri dana naučiti vas kako pripremiti natječajnu dokumentaciju za prijavu projektne ideje za financiranje iz strukturnih fondova EU-a.

Tijekom ovog seminara, svi koji ste prethodno u Plavom uredu uspješno završili seminar „Razvoj projektne ideje i prijava projekta na EU fondove“ bit ćete upoznati s osnovnim načelima kako pristupiti ispunjavanju opsežne natječajne dokumentacije poput prijavnog obrasca i investicijske studije.

Seminar započinje detaljnim pregledom kompletne natječajne dokumentacije sadržane u jednom od aktualnih natječaja za ostvarivanje potpora iz EU fondova za male i srednje poduzetnike.

Nakon uvodnog dijela, u grupama ćete, uz upute predavača, zajednički ispunjavaju obrasce te se, između ostalog, upoznati s najčešćim početničkim pogreškama.

Napomena: Na predavanje se mogu prijaviti samo polaznici koji su već odslušali seminar Razvoj projektne ideje i prijava projekta na EU fondove.

 


Predavač: Domagoj Troha

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.