Webinar: Kontroling za pružatelje usluga

kontroling za pružatelje usluga zicer plavi ured webinar

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Ne možete upravljati nečime što ne možete izmjeriti!“

Upravo je ova činjenica glavna motivacija ove edukacije. Kontroling nije ništa drugo nego evidencija ključnih elemenata vašeg biznisa, kao što su promet, troškovi ili informacije o klijentima.

Kvalitetna evidencija donosi dubinski uvid u kretanje vašeg poslovanja i time vam pomaže u donošenju boljih poslovnih odluka. Analizom prometa i troškova postajete svjesni uzroka za rezultate koje postižete, i samim time njima možete bolje upravljati.

Upoznajemo vas s jednostavnim modelom za evidenciju prometa, klijenata i protoka novca kojeg može koristi svatko, bez potrebnog tehničkog ili ekonomskog predznanja. Također, obzirom na o činjenicu da je pružateljima usluga svaka minuta bitna, administracija ove evidencije zahtjeva minimalni utrošak vremena.

Nakon edukacije na raspolaganju ćete imati znanje i konkretan, jednostavan alat za evidenciju vašeg poslovanja kojeg možete početi koristi odmah, a u svrhu:

  • Evidencije i analize prometa,
  • Upravljanja protokom novca (evidencija troškova),
  • CRM (Customer relationship management).

Edukacija je primarno namijenjena samozaposlenim pružateljima usluga i subjektima s manjim brojem zaposlenika u istom segmentu.


Predavač: Mario Jurčić

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.