Webinar: Kako stvoriti i održati profitabilno poslovanje ?

kako stvoriti i odrzati profitabilno poslovanje zicer plavi ured webinar

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

Na ovoj edukaciji polaznici će naučiti način kako organizirati dijelove i ukupno poslovanje, kako pratiti troškove i prihode i upravljati svojom profitabilnošću. Naučit će na što trebaju obraćati pozornost i što trebaju korigirati kako bi dobili željenu profitabilnost poslovanja. Pokazat će im se na primjerima kako osim praćenja mogu i upravljati prihodima, troškovima i likvidnošću te kako na jednostavan način mjesečno pratiti vlastitu profitabilnost.

Naučit će:

  • kako jednostavno izračunati broj potrebnih djelatnika s obzirom na obujam poslovanja i prihode koje ostvaruju,
  • kako izraditi vlastiti sustav kompenzacija kojima mogu motivirati djelatnike da ostvaruju veće prihode i time dodatno utjecati na profitabilnost.

U edukaciju će biti uključeni primjeri iz poslovne prakse na kojima će direktno učiti kako loše rezultate mogu pretvoriti u dobre.

Cilj ove edukacije je da polaznici savladaju osnove praćenja vlastitog poslovanja i da nauče upravljati profitabilnošću na različite načine.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima početnicima, ali i onima koji žele savladati načine utjecaja na profitabilnost i stvaranja vlastitog profitabilnog poslovanja.


Predavačica: Dubravka Lacić

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.