Webinar: Kibernetička sigurnost i ICT za poduzetnike

kiberneticka sigurnost i ict za poduzetnike zicer plavi ured webinar 2

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

Kažu do postoje dvije vrste tvrtki u kontekstu cyber-sigurnosti – one koje su hakirane i one koje ne znaju da su hakirane. Nećemo biti negativni, pa ćemo pomoću ove edukacije uvrstiti i treću vrstu – educiranu i sigurnu tvrtku, odnosno sigurnog poduzetnika.

Čak i uz najbolje inženjere i najsuvremeniju tehnologiju, najslabija karika u vašoj tvrtki, kada je u pitanju IT sigurnost, ste vi i vaši zaposlenici, ali kako umanjiti taj rizik? Odgovor je edukacija. Vi i vaši zaposlenici ste zadnja linija obrane od hakera.

Cilj edukacije je pomoći ljudima da razumiju ne samo potencijalne rizike i opasnosti u prostoru informacijskih tehnologija i interneta, već naučiti kako da koriste sve te dostupne tehnologije i servise na siguran način.

Polaznici će naučiti:

  • Zašto je informacijska sigurnost bitna?
  • Koje su potencijalne prijetnje i napadi?
  • Na što sve trebamo obratiti pozornost (od rada od kuće do korištenja mobilnih uređaja)?
  • Kako uspješno obraniti sebe i svoju tvrtku?
  • Prikaz praktičnih primjera, od izrade lozinki, prikaza scenarija stvarnih napada, do prepoznavanja prijevara te što učiniti kada dođe do neželjenog događaja?

Ovaj seminar je namijenjen prvenstveno poduzetnicima, neovisno o vrsti djelatnosti te također svakom čovjeku koji je na bilo koji način spojen na internet.


Predavač: Tino Šokić

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.