Webinar: Pisanje sadržaja za uslužne web stranice

pisanje sadrzaja za usluzne web stranice zicer plavi ured webinar 2

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Radionica pisanja i oblikovanja prodajnog sadržaja za stranicu weba ‘Usluge’ praktična je radionica tijekom koje će polaznici usvojiti praktičan konkretan teoretski 3P okvir (framework) za Pisanje, Prioritiziranje i Pojačavanje prodajnog sadržaja weba. Koristeći 3P okvir, polaznici će tijekom radionice uz stručno vodstvo napisati i oblikovati prvi prototip prodajnog sadržaja stranice ‘Usluga’.

Radionica pomaže poduzetnicima koji do sada nisu imali iskustva s pisanjem prodajnog sadržaja. Teško je započeti pisati sadržaj o vlastitoj usluzi kad se kreće od praznog papira, i zato će ova radionica poduzetnicima dati konkretne alate u vidu radnih listova, uputa i smjernica za kreiranje prve grube verzije prodajnog sadržaja stranice weba ‘Usluga’.

Cilj edukacije jest da svaki polaznik kroz praktičan samostalni i grupni rad kreira upotrebljiv prototip svog vlastitog prodajnog sadržaja na webu, za jednu stranicu ‘Usluga’. Na kraju radionice, svaki će polaznik imati radnu verziju jedne stranice svog weba koja opisuje uslugu koju polaznik pruža, za koju će tijekom radionice primiti vrijedne povratne informacije drugih polaznika.

Radionica je idealna za poduzetnike koji pružaju B2B usluge, ali je primjenjiva i na pružatelje B2C usluga.


Predavačica: Višnja Željeznjak

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.