Edukacija

Ruralni razvoj – mjera 6.3.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu podmjere 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“, provedba tipa operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“. Potpora iznosi do 100% vrijednosti ukupnih prihvatljivih troškova – 113.389,50 kuna po korisniku.

Kome je seminar namijenjen?

Poljoprivrednim gospodarstvima koje u trenutku podnošenja zahtjeva za potporu pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura.

Osnovni cilj radionice je na jednostavan i sažet način upoznati polaznike s načinima financiranja te ih praktično pripremiti za prijavu na natječaj i time osigurati osnovu za samostalan rad na pripremi projekata i njihovoj uspješnoj provedbi. Radionica je zamišljena kao prezentacija osnovnih koraka prilikom prijave u evidenciju korisnika potpora iz EPFRR, upoznavanje s odredbama Pravilnika i natječaja, popunjavanja projektnih obrazaca, popunjavanje zahtjeva za potporu, izradu poslovnog plana te specifičnosti koje se odnose na kriterije i potrebnu dokumentaciju.

U sklopu seminara planira se:

  • informirati polaznike o Podmjeri 6.3.1.
  • pojasniti odredbe Pravilnika
  • pojašnjenje koraka kod prijave u evidenciju korisnika EPFRR
  • popunjavanje projektnih obrazaca
  • pojašnjenje kod izrade poslovnog plana
  • pojašnjenje koraka kod prijave projekta u Agronet sustavu

Predavačica: Ankica Bračić

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.