Edukacija

Rad od kuće

Poduzetnici vrlo često rade iz svog doma, no zapravo nisu spremni za takav rad. Naime, kad radite kod kuće izloženi ste mnogim ometačima i kradljivcima vremena. Isto tako javlja se osjećaj krivnje ako ne odradite minimalno osam sati, pa na koncu vaš rad prelazi često i po deset i više sati.

Rad od kuće ponekad je puno zahtjevniji od rada u nekoj tvrtki i jako je važno strukturirati ga te nikako ne zanemariti i privatne potrebe, jer kad radite samostalno postoji velika opasnost gubitka vremena, no i osjećaja usamljenosti.

Kako organizirati poslovne obaveze, kako ne upasti u rutinu i postići maksimalnu efikasnost i pronaći dovoljno vremena za privatne obaveze samo su neke o tema o kojima ćemo razgovarati. Bavit ćemo se uglavnom praksom, a svoja će iskustva osim predavačice s polaznicima podijeliti i nekoliko poduzetnica i poduzetnika.

Vjerujemo da će se svatko od prisutnih pronaći u nekim izazovima o kojima ćemo govoriti te biti u stanju i samostalno primijeniti neke od savjeta u svom radu.

Predavačica: Hana Klain

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.