Edukacija

Kako učiniti proizvod vidljivim?

Polaznici kroz ovaj kolegij shvaćaju važnost dizajna kao struke koja im je potrebna za analizu menadžerskih projekata te im pomaže pronaći optimalna rješenja za postavljene probleme u projektima. Ugrađivanjem kulture u dizajn, koja podrazumijeva i hrvatsku kulturnu baštinu, polaznicima se pokazuje kako se ona koristi kao konkurentna prednost.  Polaznike se također potiče da kulturnu baštinu ugrađuju u svoje projekte kako bi njihov rad postao prepoznatljiv, a time ujedno doprinijeli prepoznatljivosti hrvatskog identiteta.

Polaznike se uči kako prodati svoj proizvod na tržištu i predstaviti ga kupcu upoznavanjem tema dizajna, brenda, identiteta i imidža. Kroz karakteristike dizajna, njezine izazove, osnovne svrhe dizajna, načinom prodaje proizvoda putem dizajna i kako se ona ostvaruje studenti dobivaju znanje kako upravljati proizvodom i prilagoditi ga korisnicima.

Kroz predavanja i vježbe polaznici po završetku kolegija trebaju imati stvoren proizvod ili uslugu sa definiranom idejom te stvorenim vizualnim identitetom, njegovim popratnim materijalima i strategijom za plasiranje tog stvorenog proizvoda na tržište.

Predavač: Filip Cvitić

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.