Webinar: 5 koraka do uspješnih odnosa u poduzetništvu

5 koraka do uspješnih odnosa u poduzetništvu zicer plavi ured

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

U današnjem suvremenom poduzetništvu za uspješno vođenje poslovanja i uspješan nastup na tržištu osim stručnih i profesionalnih znanja neophodno je razviti uspješnu komunikaciju i suradnju s drugima: suradnicima, kolegama, vanjskim partnerima, klijentima i kupcima naših proizvoda i usluga.

Uspješni odnosi u poduzetništvu mogu se ostvariti kroz razvoj 5 ključnih vještina koje predstavljaju osobni razvoj na području emocionalne inteligencije (EI), baziranih na modelu američkog psihologa D. Golemana.

Ova edukacija objasnit će polaznicima Goleman-ov model pristupa EI kroz razvoj 5 ključnih vještina koje određuju kako se u poslovnom okruženju nosimo sa sobom i izazovima, ali i razvijamo uspješnu komunikaciju i suradnju s drugima. Polaznici će naučiti koje su to vještine, zašto su važne u poduzetništvu i kako ih na jednostavan i primjenjiv način mogu poboljšati i razvijati.

Kroz 5 koraka osobnog razvoja na području emocionalne inteligencije polaznici će dobiti jasnu sliku kako pravilno upravljanje emocijama može poboljšati racionalno razmišljanje, omogućiti ispravno donošenje odluka i usmjeriti ih na odgovarajuće ponašanje koje će rezultirati uspješnim poslovanjem – uspješnom komunikacijom i suradnjom, prevencijom neželjenih konflikata, ostvarenjem željenih ciljeva i razvojem dugoročnih pozitivnih poslovnih odnosa.

Edukacija je namijenjena sadašnjim i budućim poduzetnicima, ali i svima ostalima koji žele naučiti kako im razvoj vještina emocionalne inteligencije može pomoći na putu uspjeha u poslovanju i životu općenito.


Predavačica: Maja Kragol

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.