Webinar: Virtualni komunikacijski alati

virtualni komunikacijski alati zicer plavi ured webinar

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

Mjere nacionalnih stožera u svim zemljama prilagođavaju se epidemiološkoj situaciji, a mi svi moramo biti spremni na rad u uvjetima tzv. nove normalnosti. Nova normalnost podrazumijeva prilagodbu drugačijem načinu rada i ophođenja u javnom i poslovnom okružju. Recentna istraživanja pokazuju da će do 2022. godine 1.87 milijardi ljudi, više od 40% radne populacije, raditi od kuće, a u razvijenim zemljama i preko 75%. Takav rad iziskuje nove vještine posebice one u sferi komunikacije sa suradnicima i poslovnim partnerima kako bi se povećala produktivnost, zadržao imidž tvrtke i smanjio osjećaj izoliranosti.

S ciljem da polaznike na najbolji mogući način pripremimo na sve izazove nove komunikacije kreirali smo ovaj seminar koji omogućava nove uvide u komunikaciju i postizanje izvrsnosti u upravljanju istom, kako u pisanoj tako i u onoj govornoj. Polaznici će naučiti kako učinkovito komunicirati u virtualnim timovima, prilagoditi komunikacijske mreže, originalno ispričati priču o sebi i svojem brendu, omogućiti neometan informacijski tijek te komunikacijom upravljati transparentno i na autentičan način. Također ćemo se osvrnuti na osobnu pripremu za govor pred kamerom i online prezentiranje te izvježbati jasnoću, konciznost i nedvosmislenost kako pozitivne tako i negativne poruke.

Cilj ove edukacije je:

  1. Usvojiti vještine nove komunikacije
  2. Unaprijediti prezentacijske vještine u virtualnom okružju
  3. Prilagoditi pisanu poslovnu komunikaciju novoj normalnosti
  4. Naučiti prenijeti negativnu poruku na konstruktivan način
  5. Osvijestiti važnost paraverbalne i neverbalne poruke u virtualnom okružju
  6. Usvojiti metodu storytellinga.

Predavačica: Jagoda Poropat Darrer

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.