Webinar: Uloga medijske prehrane u marketingu

uloga medijske prehrane u marketingu zicer plavi ured webinar

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Edukacija o ulozi medijske prehrane u marketingu predstavlja ključni element za razumijevanje dinamičnog medijskog okruženja i njegovog utjecaja na ponašanje publika. S obzirom na to da živimo u digitalnom dobu gdje se sadržaj neprekidno stvara, distribuira i konzumira kroz različite medijske kanale, bitno je shvatiti kako medijska prehrana utječe na percepciju, stavove i odluke publika. Ova vrsta edukacije nudi uvid u načine na koje organizacije mogu optimizirati svoje marketinške strategije za postizanje maksimalnog utjecaja.

Kroz edukaciju polaznici će istražiti kako kreirati privlačan i relevantan sadržaj te kako ga distribuirati preko odgovarajućih kanala. Analiza trendova u društvenim medijima, digitalnom marketingu i ponašanju publika pomoći će im u identifikaciji prilika za inovacije i prilagođavanje svojih pristupa u skladu s promjenjivim zahtjevima tržišta.

U konačnici, edukacija o ulozi medijske prehrane u marketingu osmišljena je kako bi polaznicima pružila dublje razumijevanje važnosti medijskog sadržaja u suvremenom marketinškom okruženju, omogućavajući im da razviju i primjene efikasne marketinške strategije koje će im pomoći da se izdvoje u svekonkurentnijem medijskom pejzažu.

Ova edukacija je namijenjena širokom spektru polaznika, uključujući marketinške stručnjake koji žele produbiti svoje razumijevanje medijskog okruženja, poduzetnike koji teže boljem pozicioniranju svojih proizvoda ili usluga u medijskom prostoru, mlade profesionalce zainteresirane za karijeru u marketingu i medijskim studijima. Edukacija je prilagođena i onima koji rade u odnosima s javnošću, oglašavanju i digitalnom marketingu, pružajući im alate i tehniku za efikasno upravljanje medijskim sadržajem i strategijama.


Predavač: Domagoj Bebić

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.