Strategije i taktike poslovnog pregovaranja

strategije i taktike poslovnog pregovaranja plavi ured edukacija

Napomena: Ova edukacija održava se UŽIVO na lokaciji Vodnikova 12/2, 10000 Zagreb. Nastavak ove edukacije je Pregovaranje s teškim pregovaračima, a uvjet za pohađanje nastavka je sudjelovanje na ovoj radionici.

 

Biti uspješan pregovarač zahtjeva visoku razinu razvijenih kompetencija kao što su pregovarački komunikacijski proces u kojem morate znati kako prepoznati pregovaračke strategije druge strane, kako na njih možete učinkovito odgovoriti, kako potaknuti drugu stranu da zajednički s vama traži kreativna rješenja za određenu situaciju ili problem.

Na ovom praktičnom seminaru možete naučiti kako primijeniti određena pravila igre – ono što trebate činiti i ono što ne smijete činiti. Tijekom seminara dobit ćete odgovore na pitanja poput:

  • Kako pregovarati iz jače/slabe početne pozicije?
  • Kako upravljati ustupcima, kada ih dati, a kada primiti?
  • Što možete učiniti da pregovore pomaknete s mrtve točke?
  • Kako iskazati svoje neslaganje, a zadržati dobar odnos?

Upoznat ćete načine argumentiranja i uvjeravanja; riječi i rečenice kojima upravljamo teškim i agresivnim klijentima. Naučit ćete analizirati motive druge strane, pregovarati, a ne pogađati se. Upoznat ćete zamke i trikove u pregovorima, ali i kako skršiti otpor.

Taktike su tihe sluge strategiji pregovaranja i nužan dio pregovaračkog posla. To su isplanirani postupci kojima provodimo strateške namjere.

Imamo sve manje vremena, pa pregovaranje e-mailom i telefonom zauzima sve više maha. No, vrlo malo pregovarača doista poznaje pravila tog virtualnog načina pregovaranja kojeg strani pregovarači »bruse« redovito kroz radionice i edukacije.

Na ovom seminaru saznat ćete puno dokazanih rješenja za posao, iskoristivih već naredni radni dan.


Predavačica: Davorka Biondić Vince

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.