Suvremeni koncepti i uređaji zaštite imovine

metode zastite imovine plavi ured

Poduzetnik ste i želite što je bolje moguće razvijati i voditi svoj vlastiti posao. Bez obzira na vaše iskustvo, veličinu i vrstu poslovanja, svjedoci smo da suvremeni razvoj gospodarskih djelatnosti paralelno prati i sve veći broj raznovrsnih ugrožavanja koja mogu ugroziti Vaše poslovanje. To izravno utječe na sve veću potrebu zaštite poslovanja i imovine putem mehaničke, tehničke i informacijske zaštite.

Poznavanjem i primjenom suvremenih koncepta i uređaja zaštite rizici se mogu ranije prepoznati, te smanjiti štetne posljedice ako do njih dođe. Svaki sustav zaštite se mora graditi u skladu s važećom zakonskom regulativom i uvažavajući hodogram aktivnosti i projektni pristup.

Na seminaru upoznajemo poduzetnike kojim sredstvima zaštiti sebe, svoje poslovanje i svoju imovinu s najnovijim tehničkim sredstvima zaštite osoba i objekata i njihovom praktičnom primjenom. Polaznike edukacije se upoznaje s temeljnom zakonskom regulativom zaštite, važnosti i mogućnostima primjene uređaja i sustava zaštite u suvremenom poslovnom i privatnom okruženju, te kako praktično primijeniti i iskoristiti napredna rješenja zaštite. Usvajaju se znanja o primjeni projektnog pristupa pri stvaranju sustava sigurnosti.

Tijekom seminara polaznici će se upoznati s nekoliko tema:

  • Prikaz svjetskih trendova u štićenju imovine,
  • Pravna osnova za obavljanje poslova zaštite u RH,
  • Sredstva, uređaji i oprema mehaničke i tehničke zaštite,
  • Uređajima za detekciju, dojavu i gašenje požara,
  • Proces od projekta do održavanja sustava tehničke zaštite,
  • Načini zaštite poslovnog prostora s praktičnim primjerima,
  • Centralni dojavni sustav i ostali elementi sigurnosti,
  • Nove tehnologije zaštite i budući razvoj,
  • Zaključna razmatranja.

Za svakog poduzetnika je njegova imovina najvažnija i najvrjednija. Zaštita spomenute imovine treba služiti kao potpora svakodnevnom poslovanju, kako malim mikro-poduzećima, tako i velikim međunarodnim korporacijama. Sustavnim pristupom zaštita ne predstavlja trošak nego dugoročnu investiciju.

Seminar je namijenjen prvenstveno malim i srednjim poduzetnicima koji žele uspješno poslovati i zaštiti svoje poslovanje.

 


Predavač: Davor Delišimunović

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.