Webinar: Postavljanje i realizacija ciljeva u poduzetništvu

postavljanje i realizacija ciljeva zicer plavi ured webinar

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Zamislite da krećete na putovanje, ali ne znate koje vam je odredište. Što ćete spakirati u putnu torbu? Kojim putevima ćete ići? Kako ćete znati kada ste stigli? Naravno, svako putovanje počinjete odabirom odredišta. Isto tako je i s ciljevima. Naročito je važno pravilno postavljanje ciljeva u poduzetništvu. I naravno – njihova realizacija.

Cilj seminara je da naučite postavljati ciljeve na individualan način, prilagođeno vašoj osobnosti jer jedino tako ćete biti motivirani za njihovu realizaciju. Naučit ćete i kako uspostaviti dobre navike koje će vas voditi direktno prema ostvarenju ciljeva. Niti jedno putovanje nije ravna cesta, zato ćete dobiti savjete kako postupiti kada naiđete na zavoje i prepreke.

Postavljanje ciljeva ne treba biti jednoobrazno, prema nekim opće poznatim uputama, već trebate naučiti postavljati i realizirati ciljeve po svojoj vlastitoj formuli.

Na ovom seminaru doznat ćete:

  • Kako razlikovati želje i ciljeve?
  • Kako postaviti SMART ciljeve?
  • Kako postaviti ciljeve na način da vam motivacija bude veća?
  • Kako se motivirati i ostati motivirani?
  • Upravljate li vi vremenom ili ono upravlja vama – kako uspješno upravljati vremenom?
  • Kako unaprijediti vještinu uspješnog određivanja prioriteta?
  • Kako uspostaviti dobre navike koje će vas voditi ka uspjehu?
  • Koja je vaša vlastita formula postavljanja i realizacije ciljeva?

Seminar je namijenjen poduzetnicima u svim fazama razvoja, kao i onima koji tek razmišljaju o ulasku u poduzetništvo. Tijekom seminara koristit ćemo znanstveno utemeljene praktične vježbe s radnim listovima koje su osmislili znanstvenici koji se bave pozitivnom psihologijom. Uz puno primjera iz prakse te praktičnih i konkretnih savjeta ovaj seminar će vam sigurno koristiti ne samo u poslovnom, nego i u privatnom životu.


Predavačica: Morena Mičetić

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.