Kako postati poduzetnik?

kako postati poduzetnik plavi ured edukacija

NapomenaOva edukacija održava se UŽIVO na lokaciji Vodnikova 12/2, 10000 Zagreb.

 

U sklopu edukacije „Kako postati poduzetnik“ polaznici se upoznaju s dostupnim modelima poslovanja u Republici Hrvatskoj, obilježjima svakog od njih, odabirom adekvatnog modela poslovanja, postupkom osnivanja, dostupnim modelima financiranja za djelatnosti kojima se planiraju baviti.

Cilj predavanja je da kroz aktivno sudjelovanje u edukaciji polaznici:

  1. Odaberu adekvatan model poslovanja,
  2. Usvoje osnovna obilježja svakog od dostupnih modela poslovanja,
  3. Da se upoznaju s dostupnim modelima financiranja njihovih djelatnosti (bespovratne potpore i krediti), te s načinom njihovog praćenja.

Edukacija sadrži detaljnu analizu i usporedni prikaz dostupnih modela poslovanja u Republici Hrvatskoj (obrti, trgovačka društva i obiteljska poljoprivredna gospodarstva). Polaznici se upoznaju s uvjetima i postupkom osnivanja svakog od navedenih modela. Utvrđuje se zakonodavni, pravni i porezni okvir za poslovanje svakog od dostupnih modela.

Polaznici dobivaju detaljne informacije o dostupnim modelima financiranja njihovih poslovnih inicijativa (potpore za samozapošljavanje i zapošljavanje, potpore koje dodjeljuju jedinice lokalne samouprave i uprave, potpore za ruralni razvoj, mikro krediti i krediti za osnovna i obrtna sredstva), kao i o načinu praćenja dostupnih natječaja.

Edukacija je namijenjena nezaposlenim osobama koje planiraju pokrenuti svoje poslovanje, studentima završnih godina fakulteta, nezaposlenih hrvatskim braniteljima, te ostalim osobama koje planiraju pokretanje privatnog posla ili su ga netom pokrenule.


Predavač: Siniša Milković

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.