Webinar: Je li moj posao franšizabilan?

je li moj posao fransizabilan zicer plavi ured

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

Imate uhodan posao i prepoznat od strane kupaca na tržištu. Sada razmišljate kako unovčiti vaše znanje i iskustvo iz tog poslovanja kao i kako na račun toga ostvariti pasivne prihode. Ima puno načina kako proširiti poslovanje, no za mnoge od tih načina potrebno je veliko ulaganje, vrijeme i entuzijazam koji više nemate u toj količini kao na početku priče.

Tu nastupa franšizno poslovanje kao način rasta poslovanja koji od strane budućih partnera osigurava upravo one resurse koje nemate, a to je novac, vrijeme i motiviranost. Oni ulažu u vašu novu lokaciju, oni su visoko motivirani jer to je njihov poslovni pothvat i oni ulažu svoje vrijeme u razvoj vašeg poslovanja i još vam za to plaćaju. Franšizni poslovni model osigurava da vaš posao raste brzo i sigurno uz odlične prihode.  Logično je pitanje koje si postavljaju svi poduzetnici: Je li moje poslovanje spremno za franšiziranje, je li moj posao franšizabilan? Na to pitanje odgovorit ćemo ovom radionicom.

Cilj edukacije je upoznati poduzetnike s franšiznim poslovnim modelom. Objasniti postupak kreiranja franšize i prodaje iste kako bi se pokrilo domaće tržište ili izašlo na strano. Na edukaciji će se obraditi sljedeće teme:

  • Što je franšiza?
  • Franšizno poslovanje kao strategija rasta
  • Je li moj posao franšizabilan?
  • Protokol projektiranja franšize?
  • Argumenti za i protiv franšiznog poslovnog modela
  • Intelektualno vlasništvo i know-how
  • Pravna strana franšiznog poslovanja
  • Franšizni priručnici
  • Zašto bi netko kupio moju franšizu?

Seminar je namijenjen svim poduzetnicima bilo da su na početku svoje poduzetničke karijere i već razmišljaju kako pripremiti svoje poslovanje kako bi jednog dana mogli franšizom rasti ili poduzetnicima u fazi rasta koji žele proširiti svoje poslovanje na nove lokacije bilo da se radi o domaćem tržištu ili stranom.


Predavačica: Ljiljana Kukec

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.