Webinar: Google Ads za početnike

google ads zicer plavi ured webinar

NapomenaOva edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije. 

 

Današnje poslovanje nezamislivo je bez korištenja suvremenih alata kako bi se približili ciljanoj skupini koja nam je interesantna i za koju smatramo da ima najviše potencijalnih kupaca za naše proizvode ili usluge.

Google Ads upravo je jedan od takvih alata koji nam omogućuje prikazivanje oglasa korisnicima Google tražilice ili korisnicima dok pretražuju portale. Google pretraživački oglasi prikazuju se korisnicima koji traže upravo ono što mi nudimo, a prikazivački oglasi se prikazuju korisnicima unutar relevantnih članaka na raznim portalima.

Cilj ove edukacije je shvaćanje benefita ovakve vrste oglašavanja. Nakon toga, cilj je pojasniti polaznicima kako otvoriti Google Ads račun i početi raditi prve kampanje. Koje su vrste kampanja, što se s kojom vrstom postiže i kako pratiti učinak pojedine kampanje ili cijelog računa.

Na seminaru ćete naučiti:

  • Što je Google Ads i zašto ga koristimo?
  • Kako napraviti Google Ads račun?
  • Upoznavanje sa strukturom računa.
  • Kako napraviti prvu kampanju?
  • Što je kampanja, što je grupa oglasa, a što oglas?
  • Kako odrediti ciljanu skupinu koja je idealna za naše proizvode i usluge?
  • Tko se još oglašava u istoj branši kao i mi?
  • Kako pratiti rezultate i koje metrike pratiti?

Edukacija je namijenjena poduzetnicima koji tek započinju svoje poslovanje ili poduzetnicima koji do sada nisu koristili ovakav način promocije za svoje poslovanje, no dobrodošli su svi koji žele naučiti nešto novo i proširiti svoje znanje vezano uz ovu temu.


Predavač: Robert Barišić

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.