Webinar: Excel za poduzetnike

excel za poduzetnike zicer plavi ured webinar

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu i Excel program, a link za spajanje dolazi na e-mail 30 minuta prije početka edukacije.

 

Kao mali ili mikro poduzetnik većinu potrebnih aktivnosti za vođenje posla obavljate sami. Osim rada na samoj usluzi ili proizvodu. tu su i poslovi administracije, komunikacije s klijentima, vođenje raznih evidencija, izdavanje računa i slično. Na ovoj edukaciji upoznat ćemo vas s načinima kako vam Excel može pomoći u efikasnijem vođenju poslovanja.

U prvom dijelu prolazimo osnove samog Excela (predznanje nije potrebno) i njegove funkcionalnosti koje će vam najviše trebati. Zatim stečeno znanje koristimo za izradu jednostavnih evidencija i mini-aplikacija kako biste stekli dojam što sve možete izraditi za svoje potrebe. Jedan takav primjer je i model za evidenciju knjige prometa i izrade računa ZICER Plavog ureda, a proći ćemo i primjere poput evidencije protoka novca i evidencije klijenata.

Snaga Excela nije samo u formulama i ćelijama, radi se o otključavanju potencijala za pretvaranje podataka u akcijske uvide za uspjeh poslovanja. Ako ste spremni paralelno unaprijediti svoje vještine i svoje poslovanje, iskažite interes i pridružite nam se na edukaciji!


Predavač: Mario Jurčić

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.