Webinar: Društvena odgovornost za male poduzetnike

drustvena odgovornost za male poduzetnike webinar

Napomena: Ova edukacija održava se online putem alata Microsoft Teams. Za prisustvovanje edukaciji potrebno je imati stabilnu internetsku vezu.

 

Svoj poslovni san pretvarate u stvarnost? Pritom želite kreirati poslovno ozračje zadovoljnih klijenata, partnera i zaposlenika? Društveno odgovorno poslovanje prilika je da mijenjate svijet i pritom uživate u poslu koji volite uz istovremenu brigu za društvo i okoliš!

Društvena odgovornost obično je perjanica velikih korporacija koje dio svoje dobiti „poklanjaju“ zajednici.

Cilj ove radionice je da mali poduzetnici već u prvim poslovnim koracima upoznaju principe društveno odgovornog poslovanja te njihovom primjernom u budućnosti ostvare dobit, izgrade vlastitu poslovnu kulturu i pritom kreiraju dodatnu vrijednost za društvo i okoliš.

U teorijskom dijelu predavanja naučit ćemo kako postati društveno odgovoran u internim poslovnim procesima, a kako u komunikaciji s kupcima i partnerima. Istražit ćemo kako društvena odgovornost potiče inovativnost i što nama kao poduzetnicima vraćaju društveno odgovorni principi, što imamo od svega toga.

Sve to potkrijepit ćemo primjerima iz prakse jednog mladog paušalnog obrta i interaktivnim vježbama gdje ćemo vašim poslovnim idejama dodijeliti potencijalne vrijednosti društveno odgovornog poslovanja.

Seminar je namijenjen malim poduzetnicima i onima koji to žele postati.


Predavačica: Klara Šimunović

Naučili smo...

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.