Posebno izdvajamo

KONČAR- TEHNOLOŠKI PARK d.o.o. osnivač KONČAR d.d
Prvi Tehnološki park u Hrvatskoj osnovao je KONČAR d.d. već rane 1994. godine. Bio je to jedan od rijetkih parkova u svijetu koji je osnovan unutar industrijskog poduzeća. KONČAR TEHNOLOŠKI PARK d.o.o. upisan je 1994. u registar Trgovačkog suda.
Tehnološki park Zagreb d.o.o. osnivač Grad Zagreb
Grad Zagreb je kupnjom poslovnog udjela od KONČAR – Elektroindustrije d.d. stekao prava osnivača i pravo na promjenu imena. Tako 2000. godine dolazi do promjene imena gdje se u sudskom registru upisuje kao Tehnološki park Zagreb d.o.o.
Tehnološki park Zagreb d.o.o. osnivač Gradsko komunalno gospodarstvo d.o.o.
Grad Zagreb 23. prosinca 2005. prestaje biti jedini član Trgovačkog društva Tehnološkog parka d.o.o. i time osnivačem postaje Gradsko komunalno gospodarstvo (tzv. promjena vlasnika) na Trgovačkom sudu u Zagrebu.
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Tehnološki park Zagreb

Tehnološki park u veljači 2007. upisuje se u sudskom registru kao podružnica Zagrebačkog holdinga.

Razvojna agencija Zagreb - TPZ d.o.o.
Gradska skupština Zagreba 24. travnja 2008. usvojila je prijedlog o osnivanju Razvojne agencije Zagreb – TPZ, društvo s ograničenom odgovornošću za promicanje regionalnog razvoja. Ovom odlukom već 6. svibnja iste godine Razvojna agencija Zagreb upisuje se u Sudski registar Trgovačkog suda kao društvo s ograničenom odgovornošću.
Otvoren Plavi ured, prvi poduzetnički centar Grada Zagreba
Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. 27. veljače 2015. godine otvara svoju organizacijsku jedinicu pod imenom Plavi ured koji je ujedno i prvi poduzetnički centar Grada Zagreba.
Zagrebački inovacijski centar d.o.o.
Odlukom skupštine na Trgovačkom sudu mijenja se tvrtka društva u ZAGREBAČKI INOVACIJSKI CENTAR društvo s ograničenom odgovornošću za promicanje inovativnog poduzetništva.

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.