Programi potpore

Nevjerojatni 2022.

Datum objave: 3. svibnja 2022.

nevjerojatni zicer plavi ured

Nevjerojatni, program podrške poduzetnicima do 35 godina starosti u organizaciji ACT Grupe i Raiffeisenbank Hrvatskaotvorio je prijave za sudjelovanje. Prijave su otvorene do 31. svibnja 2022. godine.

Cilj programa

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska udružili su snage kako bi podržali mlade, ‘nevjerojatne’ poduzetnike i dali im podršku u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu.

Prihvatljivi prijavitelji

Program Nevjerojatni podržat će 12 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti.

Intenzitet potpore

Podrška se sastoji od mentorstva za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz Raiffeisenbank Hrvatska te potpore u obliku usluga u vrijednosti 5.000 EUR.

Osim toga u sklopu programa bit će organizirane edukacije o marketingu, prodaji, strategiji i operacijama, ovisno o stvarnim potrebama korisnika i korisnica programa te osigurana promocija uključenih poduzetnika.

Način i rok prijave

Prijave za prvu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica koji su već pokazali da žele i mogu, a svoje poslovanje žele podići na višu razinu, otvorene su do 31. svibnja 2022. na web stranici nevjerojatni.hr.

 

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.