Poslujmo međunarodno

Poslujmo medunarodno - plavi ured

Poduzetnici i oni koji tek kreću u samozapošljavanje, odnosno svi oni koji tek promišljaju upustiti se u izazov prodaje na stranom tržištu, najčešće nisu svjesni što im je sve potrebno kako bi poslovali međunarodno. Čak i oni koji su već stekli prva iskustva prodaje na međunarodnom tržištu moraju uložiti napor kako bi ojačali već ostvarenu međunarodnu prisutnost.

Činjenica jest da, ukoliko ste poduzetnik, za aktivnost „POSLUJMO MEĐUNARODNO“ potrebna su specifična znanja i vještine kako biste se uhvatili u koštac s izazovima svih faza inozemnog poslovanja – od početnog planiranja izvoznih aktivnosti, istraživanja stranog tržišta, pronalaska kupaca, odabira distribucijskih kanala, izdavanja izvoznih faktura pa do same naplate.

Tijekom edukacije dobit ćete odgovor za pitanja:

  • Mogu li se moji proizvodi/usluge plasirati na strana tržišta?
  • Što moram učiniti kako bih to postigao?
  • Trebam li se uskladiti i koji su propisi koje moram zadovoljiti?
  • Koji su ostali preduvjeti?
  • Što sve trebam znati?

Naravno, za sve vas poduzetnike i buduće poduzetnike potrebno je ujedno i informirati se o pravim institucijama i ostalim adresama koje će vam na tom putu biti partneri.

Cilj edukacije  je potpomoći izgradnju vještina i znanja potrebnih za organiziranje i upravljanje aktivnostima inozemnog poslovanja.

PredavačKristina Gaća

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.