Programi potpore

Pokreni nešto svoje 2017.

Datum objave: 24. listopada 2017.

pokreni nesto svoje 2017

Razvojni program ACT Grupe „Pokreni nešto svoje“ namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima odgovarajući na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja. Ove godine program doživljava svoje drugo izdanje, podržavajući projekte s pozitivnim društvenim utjecajem kroz mentorsku podršku i bespovratna financijska sredstva do 80.000 kuna. Program financira Philip Morris Zagreb d.o.o.

Korisnici potpore

Program „Pokreni nešto svoje“ namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima odgovarajući na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja. Program potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem.

Raspoloživa sredstva i iznos potpora

Za sufinanciranje projekata u okviru ovog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 500.000,00 kuna, dok projekti koji se prijavljuju mogu biti sufinancirani iz programa u vrijednosti do 80.000,00 kuna.

Način prijave

Projekti se prijavljuju putem web prijave. Prijavitelji ne šalju dodatnu dokumentaciju. Eventualno poslana dokumentacija će se zanemariti i neće biti pregledana

Rok prijave

Prijave za natječaj otvorene su do 15. prosinca 2017. godine do 12 sati. Rezultati natječaja će biti objavljeni do 28. veljače 2018. na www.pokreninestosvoje.hr, a početak provedbe projekata je 1. travnja 2018. godine.

Više informacija o ovom programu potpore saznajte na web stranici programa.

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.