Edukacija

550

Seminara

8545

Polaznika

5596

Sati edukacije

31%

Muškarci

69%

Žene

17%

Mladi

4325

Korisnika

143

Tema

102

Predavača

Prijave u tijeku

Popunjeno

Izrada marketinškog plana

Marketinški plan sadrži sve informacije o tome što će se, kada, kako i gdje činiti da bi vaša tvrtka što adekvatnije pristupila ciljanim skupinama.

U najavi

Učinkovita maloprodaja

U maloprodaji danas svi sudjelujemo – kao kupac ili kao prodavač. Maloprodaja ima svoju logiku i zakonitosti koje treba uzeti u obzir kako bi ona bila uspješna na tržištu.

Kako pokrenuti dobar web shop

Ova će vas edukacija naučiti primjeni različitih alata i tehnika potrebnim za samostalno obavljanje zadataka i upravljanje web trgovinom.

Start-up akademija

Ako se bavite poduzetništvom ili tek krećete u taj svijet, ovaj seminar je idealan za vas kako biste bez straha krenuli s vlastitim poslom, ali i iskoristili dostupne pogodnosti.

Formula uspješne prodaje

Za uspjeh u prodaji potrebno je uložiti puno truda i vremena, a još ako ga uložite u pravom smjeru i u prave stvari, prodajni uspjeh je zagarantiran.

Prodaja za pet

Želite poboljšati svoje prodajne vještine i postići izvrsne prodajne rezultate? Biti uspješan u prodaji zahtjevan je i dugotrajan proces u kojem usavršavate svoje prodajne vještine.

Pravni i porezni pogled na paušalni obrt

Cilj ove edukacije je odgovoriti na polaznicima pitanja je li paušalni obrt poslovni model najbolji za njih i ako jest, koja su zakonska i druga pravila poslovanja u paušalnom obrtu.

Kalkulacija cijene

Cijena je izvor prihoda i jedan od osnovnih elemenata uspjeha jer utječe na vašu profitabilnost. Iz tog razloga njen izračun mora biti vrlo precizan i pažljiv.

Ostale edukacije

Logirajte se

Registracija korisnika

Polaznici naših edukacija već su registrirani.
Kako biste dobili lozinku, koristite opciju "Zaboravili ste lozinku?"

Zaboravljena lozinka

Unesite vašu email adresu. Zaprimit ćete link za postavljanje nove lozinke.

Morate biti prijavljeni.